Feestgerechten

Heb je iets te vieren of wil je graag eens uitgebreid koken?

Hier vind je heel wat recepten om een 6-gangen menu te maken.

Hapjes – voorgerecht – soep – sorbet – hoofdgerecht – dessert

Klik op de foto voor het recept

Glaasje van mango & kip

Filodeegkorfje met avocadomousse en gerookte zalm

Pompoensoep

Mandarijnsorbet

Parelhoen met speculooskorstje

Koekjeskoek met aardbeien

Gevulde champignons

Kabeljauw met mousse van aardpeer

Wortel-pastinaaksoep

Frambozensorbet

Biefstuk met Hasselbackaardappelen en wintergroenten

Mango-speculoosroom

Glaasje van surimi en granaatappel

Kipcocktail

Tomatensoep

Passievruchtensorbet

Varkenshaasje met champignons en kruidensaus

Appelstrudel

Toastjes van zoete aardappel

Zalmtimbaaltje met frisse komkommervulling

Waterkerssoep met krokante verrassing

Gevulde kipfilet met ovenaardappeltjes

Kersttrifle