Focus op jezelf – The basics

Wil jij graag aan de slag met intuïtief eten maar weet je niet goed waar te beginnen?

Heb jij helemaal genoeg van het hele dieetverhaal?

Wil jij graag gaan werken aan je mindset om jezelf zo goed mogelijk te voelen?

Dat kan!

Ik ben Ine Bosmans, diëtiste met al meer dan 11 jaar ervaring in de wereld van diëten, voedselallergieën en -intoleranties. Op al die jaren heb ik bijna 3000 mensen begeleid. Maar tijdens de eerste corona-lockdown en het digitaliseren van mijn dossiers, begon het me te dagen… Diëten werkt gewoon niet. Die realisatie viel me een aantal jaren geleden wel even rauw op m’n dak want ja, hier verdiende ik wel mijn brood mee! Maar ik wist, het moest anders want ik wilde mijn klanten helpen en niet ervoor zorgen dat ze nog eerder een stap achteruit zouden zetten! Ik ging dus op zoek naar andere manieren om je lichaam zo gezond mogelijk te houden. En daarbij kwam intuïtief eten op mijn pad. Ondertussen werk ik hier al verschillende jaren mee en heb ik hier al meer dan 250 klanten mee kunnen helpen!

En daar wil ik jou nu ook mee helpen! Met het leven van jouw intuïtieve leven, volgens jouw eigen gevoel! Je lichaam weet perfect wat je nodig hebt, nu is het aan jou om hier naar te gaan luisteren!

Het overgrote deel van mijn klanten voelde zich

N

Futloos

N

Moe

N

Onzeker over zichzelf

N

Slecht in hun vel

N

Bang om op de foto te staan

N

Niet comfortabel genoeg om naar het zwembad te gaan

N

Gefrustreerd als ze kleding gingen kopen

Wil jij

N

Je niet meer laten verleiden tot alweer het volgende dieet?

N

Beter gaan voelen wat je echt nodig hebt?

N

Weer genieten van eten?

N

Geen schuldgevoelens meer ervaren rondom voeding?

N

Volop inzetten op zelfzorg?

Dit vertellen mijn klanten over de begeleiding:

Ik vroeg namelijk eens wat zij vonden dat mijn 3 beste kwaliteiten waren op vlak van de begeleiding. Dit zijn de mooie dingen die ik terugkreeg:

Hier ga je mee aan de slag tijdens deze week:

N

Op dag 1 laat ik je kennismaken met intuïtief eten en leg ik ook al even het belang van je mindset uit.

N

Tijdens dag 2 ga je aan de slag met de dieetcultuur en wat je dat al allemaal gekost heeft.

N

Op de derde dag komen je lichaamssignalen aan bod en ga je contact maken met je lichaam.

N

Dag 4 dient om je dieetpolitie buiten te gooien en je kritische gedachten aan te pakken.

N

Op dag 5 leer ik je weer genieten van eten, zonder schuldgevoelens.

N

Tijdens dag 6 gaan we wat dieper in op voeding en je zowel fysiek als mentaal verzadigen.

N

Op de laatste dag dompel ik je onder in de wereld van zelfzorg en laat je bekijken hoe je dit in je dagelijkse leven kan toepassen.

N

De dag daarna kom ik nog heel eventjes bij je terug om af te ronden en je te bedanken!

Dit programma zal ervoor zorgen dat jij

N

Beseft dat mindset een heel belangrijk stuk van de reis is.

N

Je niet meer gek laat maken door de dieetcultuur.

N

Je lichaam weer leert te vertrouwen.

N

Geen schuldgevoelens meer hebt rondom voeding.

N

Je saboterende gedachten perfect kan herkennen en kan shiften.

N

Weer gaat genieten van eten.

N

Kan inschatten wat je lichaam nodig heeft, zowel fysiek als mentaal.

N

Weet waarom zelfzorg zo belangrijk is.

N

Jezelf voorop kan stellen, om zo weer beter voor anderen te kunnen zorgen.

Het programma heeft een waarde van meer dan 200 euro! Maar omdat ik jou op een laagdrempelige manier wil laten kennismaken met intuïtief eten, intuïtief leven en mijn aanpak, kost het je nu maar 27 euro (37 euro inclusief gedrukt werkboek)!

Wil jij echt graag starten met intuïtief eten? Gun jezelf dan deze 7 dagen aan inspiratie, motivatie en weer wat meer liefde voor jezelf!

Dus niet twijfelen, ga direct aan de slag!

Veelgestelde vragen

Een antwoord op je vraag

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

Je hebt zeker 5 jaar toegang tot de cursus, inclusief al het werkmateriaal. Ook de updates die in de loop van deze 5 jaar gebeuren, zitten in je pakket.

Is deze cursus voor iedereen geschikt?

Op zich kan iedereen met deze cursus aan de slag. Enkel als je je in een actieve fase van een eetstoornis bevindt, raad ik je aan om hiervoor eerst begeleiding te zoeken. Het aanvoelen van bepaalde lichaamssignalen kan op dit moment nog heel moeilijk of triggerend zijn.

Wat als ik weinig tijd heb?

Dat is geen enkel probleem! De meeste audio’s duren ongeveer 10 minuten en de extra oefeningen duren vaak ook maar 5 minuutjes. Zelfs al lukt het je niet om elke dag te luisteren, dan nog lijkt het me heel haalbaar om het op een paar weken zeker te doorlopen!

Wat als ik toch nood heb aan 1-op-1 begeleiding?

Dan mag je me gewoon een berichtje sturen! Dan bekijken we samen waar je mee vastloopt en op welke manier we de 1-op-1 begeleiding gaan aanpakken.

Wat kan ik verwachten van de cursus?

De audiocursus duurt 7 dagen waarin ik elke dag een audio deel met uitleg plus een extra audio met een opdracht. Daarnaast heb je ook een werkboek waar je dagelijks nog een andere opdracht kan terugvinden.

Je leert de basis van intuïtief eten kennen en kan hier al direct concreet mee aan de slag.