Consultaties & Tarieven

 

Sinds oktober 2011 kunt u bij mij terecht voor persoonlijk voedingsadvies, zowel op verwijzing van een arts als op eigen initiatief. Mijn doel is om u te helpen een gezonde levensstijl te bereiken, op een manier die bij u past.

Ik help u graag bij:

Gewichtsneutrale aanpak naar een gezonde levensstijl

Bij mij staat uw gezondheid voorop, ongeacht uw gewicht. We werken samen aan duurzame veranderingen die uw welzijn bevorderen.

Low FODMaP-dieet

Heeft u last van prikkelbare darm syndroom (PDS) of andere spijsverteringsproblemen? Ik bied begeleiding bij het Low FODMaP-dieet om uw klachten te verminderen en uw levenskwaliteit te verbeteren.

Voedselallergieën

Ik help u bij het identificeren en controleren van voedselallergieën zoals koemelkeiwit, kippenei, vis, noten, schaal- en schelpdieren. Samen vinden we veilige en smakelijke alternatieven.

Voedselintoleranties en pseudo-allergieën

Lijdt u aan intoleranties voor lactose, fructose, histamine, sulfiet of andere stoffen? Ik help u om uw triggers bloot te leggen, een gevarieerd eetpatroon op te stellen en uw specifieke tolerantiegrens te ontdekken.

Coeliakie

Bij coeliakie is een strikt glutenvrij dieet essentieel. Ik help u met praktische tips en lekkere recepten om een gezond en gebalanceerd glutenvrij leven te leiden.

Meer informatie over de specifieke begeleidingen, vindt u onder de verschillende tabbladen.

Neem vandaag nog de stap naar een gezonder en gelukkiger leven en maak een afspraak! Ik kijk ernaar uit om u te begeleiden.