Goodies

Het complimentenpotje – € 5,95 per stuk

Het krijgen van complimentjes zorgt ervoor dat je zelfvertrouwen toeneemt, dat je een positiever gevoel over jezelf hebt en dat je zelfbeeld een boost krijgt! Dus waarom zou je die complimentjes niet bijhouden in dit leuke complimentenpotje?

Er zitten 20 kaartjes in, waarvoor ik er al 5 voor jou invul. Al de rest kan je zelf aanvullen met complimentjes aan jezelf. Heb je liever 20 blanco kaartjes? Dat kan natuurlijk ook!

Dit potje is natuurlijk ook heel leuk om cadeau te doen aan bv. je partner, je kind(eren), je (schoon)ouders, vriend(inn)en, collega’s of werknemers. Tover een lach op iemands gezicht, elke dag opnieuw, door dit potje met complimentjes te vullen!

Motivatiekaartjes – € 7,95 per stuk

Mis je soms de motivatie om weer met jezelf aan de slag te gaan? Dan zijn deze motivatiekaartjes ideaal. Ze herinneren je in de loop van de dag weer aan je waarde!

Er zitten 10 kaartjes ter grootte van een bankkaart in een mooi opbergzakje. Op die manier kan je ze fijn bewaren maar je kan ook dagelijks een kaartje trekken en dit in je portefeuille of je gsm steken om er in de loop van de dag nog eens naar te kijken.

Deze kaartjes kan je ook perfect cadeau geven aan iemand die je graag hebt!